19.10.2011 г., 0:13 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
1201 0 5

                                                                             Посветено на М.

 

 

Да те чакам или не? - Не зная.

Възможностите ми са две,
чупя пръсти и гадая
как да слеем наш'те светове.

От всички те пазя 
в една-едничка песен.
Обичам я или я мразя,
отговорът не е лесен.

Невиждани очи, ми казват,
бързо се забравяли - Дали?
Ала това, което те не знаят,
е че сърцето ми на теб принадлежи.

Съня ми ти спохождаш
всяка нощ, поне за малко,
сякаш ми напомняш,
че да те обичам не е жалко.

Една-едничка песен пея
всяка нощ, преди към теб в съня
да полетя, за да знаеш, че те каня
да бъдеш с мен, докато спя!


Да те чакам или не? - Вече зная,
възможноста ми вече е една,
чупя пръсти и гадая
как ли мога винаги да спя!



© Симона Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??