18.12.2019 г., 7:51 ч.

Сън с бягства... 

  Поезия » Философска, Друга
544 1 1



В просторни вечери заливам
Разминатото време с мислене
Ненатиснат спусък не убива
Спорното в длани непочистени...

Прозорците не светят за отмора
С наужким спуснатите си завеси
Намислени желания оспорват
Откраднати с обичане протести...

В очакване на новите контрасти
Разисквани любови се облягат
Плашат ми кошмарите със страст
Та в четири посоки да избягат...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??