Dec 18, 2019, 7:51 AM

Сън с бягства... 

  Poetry » Phylosophy, Other
629 1 1



В просторни вечери заливам
Разминатото време с мислене
Ненатиснат спусък не убива
Спорното в длани непочистени...

Прозорците не светят за отмора
С наужким спуснатите си завеси
Намислени желания оспорват
Откраднати с обичане протести...

В очакване на новите контрасти
Разисквани любови се облягат
Плашат ми кошмарите със страст
Та в четири посоки да избягат...

© Пламен Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??