2.05.2009 г., 21:38 ч.

Сън сънувах 

  Поезия » Хумористична
1048 0 5

Сън сънувах ирутичен,
кат да беши порну.
Мен ма гонят, аз пудтичвам
горе – нанадолну.

Кмет и бирник, чи и попът,
най ма фащат ф селу.
Пък сърце ми, пусту, тропа,
кату невиделу… (иротика)

Чи запретвят ми фустаня,
майкоо, дан ти казвам…
И на никуй ни расправяй,
дет съм май нипразна.

Уфчер, майко, дай да дирим,
да ма земи трудна.
Тъпън бие, гайда свири,
гарван ма събудва…


© Пламен Бочев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??