26.09.2008 г., 16:53 ч.

Сън съвсем реален 

  Поезия » Любовна
701 0 3

Очи изгарящи

и тежък поглед спират

ударите преповтарящи,

а вените едва пулсират!

 

Устни сливащи

страха и дързостта,

от мен изпиващи

до капка нежността!

 

Нозете стъпващи

с увереност и сила,

напред откриващи

убежище, закрила...

 

Ръцете обещаващи

любов и трепет непрестанен.

Всичките привличащи

ме в сън съвсем реален!

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??