13.10.2010 г., 10:10 ч.

Сънища 

  Поезия » Философска
344 0 0

Обичаш

светлината -

много,

като мен.

Тя те рисува

зримо -

ти си

слънце

от сатен.

Аз - в ленен

плен.

Ние сме

картина

на художник,

в любов

потънал,

сладостно

смутен.

Вярваш ли

във сънища?

Въпрос

безкрайно странен

за някой,

от съня

роден...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??