15.10.2012 г., 7:14 ч.

Сънища, сънища... 

  Поезия » Философска
461 0 2

Сънища, сънища, черни и бели

сякаш сте конници, полъх крилат.

Идвате тихо тук, плахо поели

някъде, някога в своя си свят.

 

Сънища, сънища, цветни влетели

с птичия полет в моя тих свят!

Вие вещаете идните цели,

вие чертаете път непознат...

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Както казваше Николай Хайтов - един хубав сън и животът отново има смисъл! Поздравления!
  • Браво Рудин, " с птичия полет в моя тих свят"
Предложения
: ??:??