13.10.2005 г., 9:40 ч.

Сънотворно 

  Поезия
664 0 3
Понякога ме навестяват призраци.
Сънувам залези със цвят на мед.
И топла мъжка длан
докосва отмалелите ми устни.
Отхапвам златна ябълка
и се събуждам от смеха си.
Пропадам в бездната от дневност.
А искам само да заспя обичана.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??