6.08.2023 г., 12:29 ч.

Съновникът на Жоро 

  Поезия » Хумористична
302 1 13



Смок с едно око дали сънуваш,
как те гони, уджас, и настига?
А дали нарочно не се спъваш
палаво окото ми намига...

Двата реда що ли ги написах?
Тези де, директно след въпроса,
но Съновник взех, че си измислих -
Ще потърся в него сънищата що са...

Хъм, конкретният не коментирам,
но добре, че аз не го сънувам!
Иначе проблеми щях да имам -
Към прайда трябваше директно да пътувам...

И за сън различен да побъбрим -
Вози ли те Сънчо на мотор с два коша?
Ма не така! Не, няма да се сърдим!
Е, тръгна си, каква жена си лоша!

А я в Съновнико отново ще погледна -
Аха, то също като смока със окото...
Дори на сън на него няма аз да седна
и скъсах си Съновника с охота...

06.06.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??