10.07.2007 г., 9:31 ч.

сънувах 

  Поезия
822 0 3
Сънувах ви по пристани... по кораби.
Сънувах ви на всякакви планети...
Сънувах ви дори на нощни дискотеки.
Сънувах ви и по ливади... по планини,
под водопади...
Сънувах ви в морета, океани,
във книги, филми, приказки,
дори и неразбрани.
Сънувах ви, мечти...
сънят ми свърши.

© Ониксче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??