9.10.2007 г., 10:15 ч.

Сънувах еротичен сън 

  Поезия
899 0 8

   Сънувах  еротичен сън

 

 

Сънувах еротичен, цветен сън...

Каква еротика! То бе направо порно!

Кат Чочолина яздих диво вън,

притварях си очи от нега, морно.

Косата ми се вееше ефирно,

обливаха гърба ми капки пот.

А коня, буен, бързо го пришпорих –

препятствие да минем в оборот.

Но как се спъна този гривест кон

пред  нисичката,  дървена ограда?!

Направих, гола, царствен, аз, поклон,

във вира се оказах - за награда!

Събудих се, изтръпнала, със болки,

почудих се дали било е сън?

С очи направих стайна обиколка,

чух – тихо тропаше дъждец навън.

Опитах се да продължа мечтите...

Но то не става ей тъй, по желание!

Затуй кат мен не спете през нощúте,

че конят иска тренинг – със старание!!!

 

                          

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??