24.10.2007 г., 11:13 ч.

Сънувах стих 

  Поезия » Друга
933 0 24
Сънувах стих.
Във който се изгубих.
Криле ми бяха твоите ръце.
Повдигна ме на пръсти.
Аз отлитнах
в дълбокото
безизразно небе.
Изгубих се.
Но после се намерих.
В сърцето ти,
до слънчевия сплит.
И ако нямаше във любовта
предели,
останала бих
винаги във теб.
Сънувах стих.
И всичко беше утре.
А днес събудих се
по-всякога от вчера.
Сънувах ли,
че истински се влюбих
в човека от вечерната постеля!
................
Сънувах стих,
във който се родих.
Сънувах,
но отново се събудих
на утрето във вчерашния ден!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??