15.10.2017 г., 0:52 ч.  

Сънувам те 

  Поезия » Друга
442 1 10

                  (На моето момиче)

 

Сънувам, че идват птици отдалече –

неземни, бели и закриващи небето.

Сред тях си ти,

все още учеща се да летиш,

с младите крилца.

Падаш на земята...

Излизам бос и те вземам в ръце.

Превързвам ти раненото крилце.

До печката те слагам и завивам.

И над тебе бдя!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??