23.03.2024 г., 18:27 ч.

Сънувах те 

  Поезия » Любовна
96 1 0

 

       Сънувах те

 

Сънувах те снощи отново

с пуловер във цвят светлосин,

загубих си чудното слово,

видът ти ми беше любим.

 

Усмихна се, нежно ми кимна,

но друга видях покрай теб,

а после с очи ми намигна

и май ми изпрати привет.

 

Събудих се с чувство неловко,

навън бе започнал денят –

два гълъба някак безгрижно

на моя прозорец стоят.

 

Описах те само със слово

и май си загубих ума,

ще чакам отново, отново

навън да се спусне нощта.

       Мария Муснакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??