28.09.2006 г., 15:48 ч.

Сънувах те 

  Поезия
664 0 6
Сънувах те, близо до мене беше ти, прегърна ме с ръце, заспа притиснат до мен. Любов ми подари, но не заради отминали спомени. Беше истиски, мил, неподправен, аз знаех, че ти не си измама! Сънувах те, и беше ден, пролетта съживяваше, всяка тревичка, всяко цвете! Снега се беше стопил. Беше топло и приятно, но не искам с тебе да се разделим, не искам, с теб ми е толкова приятно!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??