27.11.2016 г., 15:17 ч.

Сънувай 

  Поезия » Свободен стих
377 0 0

Изгубих се,
във мечти и във илюзии!
Изгубих се,
истина или лъжа
?
Сънят се смеси с реалността,
желанието иска да отекне във вечността!
Къде? Кога?
Въпроси.
Действителността не пасва със същността,
а душата страда,
напълно загубена във мрака...
Страхуваш ли се?
Сънувай!
Изгубих се,
живот и мечта се размиха в пустошта...
А, колко хубаво е да сънуваш! 

© Цветелина Минчева Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??