7.03.2020 г., 16:03 ч.

Сънувай ме 

  Поезия » Любовна
774 0 0

Сънувай ме
автор:Елеонора Крушева

 

Сънувай ме, там съм само твоя, 
като в приказка вълшебствам.
Обичай ме, кажи ми:тук си моя!
Отведи ме на звездно пътешествие.

 

Там, където любовта ни е значение
и ти и аз сами в най-светло ние.
Слети двама-пред Бога преклонение.
Само обич е. Сред звездите прегърни ме.

 

Сънувай ме! А денят ти да шепти:
живея  този сън и само теб обичам.
И всеки миг любовта ни да множи,
че я нося будно във душата си!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Когато наближава буря, някои строят стени, други - вятърни мелници »

26 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??