19.12.2007 г., 15:45 ч.

Сънувай ме! 

  Поезия
1123 0 12

Сънувай ме!

Тръгвам си, че редно е така,
за сбогом, моля те, целувай ме,
не плачи, заклевам те сега,
щом ти липсвам, ти сънувай ме!

Превърни ме в сън красив
и хубавите спомени призовавай,
ще е трудно, но бъди щастлив,
с мен на сън, а с друга наяве.

Не ме целувай като за последно,
ще го правиш пак в съня,
такава обич няма да изчезне,
вкоренила се в нашите сърца.

Сънувай ме, като недописан стих,
изгорял, заличен, но в тебе още,
който винаги ще бъде жив
и ще те топли късно нощем.

Сънувай ме, не ме забравяй,
запомни влюбеното ми лице,
във всяка друга мене припознавай
и носи ме в своето сърце!

С Луната приятелка ще стана,
да ме праща в съня ти вечер.
Сънувай ме, само така ще остана,
в прегръдките ти, макар далече!

Превърни ме в най-красивия си сън,
та никога да не ме забравиш
и ако някога Бог пак ни срещне вън,
да можеш ти да ме познаеш!

18.08.2006

 

 

 

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??