2.09.2009 г., 20:38 ч.

Сънувай ми сън 

  Поезия » Любовна
663 0 5

Сънувай ми сън

 

Чуй как плаче небето... Прокрадват се

тъмни сенки край светлите дни...

Няма как да достигне със вятъра

топлината на мойте очи.

 

Чуй как тихо се стичат сълзите ми

и се сливат с копнежите вън...

Няма как да ги чуеш... Изстинали

бавно чезнат... Сънувай ми сън!

 

Нека в него отново живея!

Нека дишат сърцата ни в ритъм...

Пепелта от душата пилея,

с уморени крила не политам...

 

Нарисувай ми с поглед звездите,

облечи ме с одежди от смях.

Нека носят ме плавно мечтите,

искам с тебе да бъда във тях...

 

Протегни ми ръката си силна

и сплети я със мойта ръка...

Подари ми любов и закрила,

нека в нашия сън да не спя...

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??