25.10.2013 г., 11:18 ч.

Сънувала съм 

  Поезия » Любовна
594 0 3


Целуваха ме устните ти с топъл дъх,
ухаещ на небе безмерно,
а дланите ти нежни с морски полъх
докосваха ме много, много нежно...

Разсичах жаркото във теб с любов,
която пареше, като огнище,
и се стопявах в нежния ти шепот,
че ме обичаш много... много още...

Помислих, че небе си и крила разтворих
за полета, наречен с името Любов,
но полетях към дъното и се зарекох, 
да нямам вяра на сънища във тоз живот...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??