31.10.2007 г., 20:06 ч.

Сънувам 

  Поезия » Любовна
632 0 1
Заспивам и осъмвам отново в тоите ръце.
Следи от разруха бележат очите ми.
Искам пак моето сърце,
без да усещам орловите нокти с леденото перце.

Заспивам и пламък обитава тялото ми.
Галоп с коне през кървава мъгла.
Поема полет моята душа,
ранена ли е тя от бялата лъжа?

Но слънцето очертава вече моите сълзи...
Спри, сърце, спри!
Поне днес не бъди като
предишните дни...

© Слава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??