22.11.2007 г., 20:19 ч.

Сънувам... 

  Поезия
850 0 17
Небето тъжно плаче,
звездите стенат в мен,
без вяра тъжно крача
и се чувствам изцеден...

Искам да умра,
но се страхувам;
и просто ще заспя,
за да сънувам...

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??