22 nov 2007, 20:19

Сънувам... 

  Poesía
872 0 17
Небето тъжно плаче,
звездите стенат в мен,
без вяра тъжно крача
и се чувствам изцеден...

Искам да умра,
но се страхувам;
и просто ще заспя,
за да сънувам...

© Йордан Серафимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??