22 нояб. 2007 г., 20:19

Сънувам... 

  Поэзия
873 0 17
Небето тъжно плаче,
звездите стенат в мен,
без вяра тъжно крача
и се чувствам изцеден...

Искам да умра,
но се страхувам;
и просто ще заспя,
за да сънувам...

© Йордан Серафимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??