Nov 22, 2007, 8:19 PM

Сънувам... 

  Poetry
851 0 17
Небето тъжно плаче,
звездите стенат в мен,
без вяра тъжно крача
и се чувствам изцеден...

Искам да умра,
но се страхувам;
и просто ще заспя,
за да сънувам...

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??