3.03.2017 г., 12:47 ч.

Сънувам ли? 

  Поезия » Любовна
309 0 5

Сънувам ли, за твоята усмивка?

Да, представям си я свежо-сладка

а чара, който пръскаш е красива,

приказка във нашите сърца

 

Сънувам ли, за погледа ти светъл,

показващ ни доброто от сърцето ти,

познала любовта, отнета й нещастно,

изстрадала, но вярваща в живота си

 

Сънувам ли, за душата ти ранена

кървяща, плачеща, раздирана от скръб.

Как мога с него да се меря –

човекът дал ти всичко за из път.

 

Сънувам те, но само като мое вдъхновение

не мога да заместя този, който е в сърцето ти.

Обичам те, но те оставям да летиш в мечтите си,

изгарям се отвътре, но знам, че ти отново ще си моето спасение.

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??