25.09.2007 г., 14:44 ч.

Сънувам те...! 

  Поезия
801 0 12
Сънувам те...!                                                                    
Вплетена във теб, как
от захладъка на вечерта
завивам те със устни!
Луната охтичава е
от моето безмълвие!
В лисичено-жълто
оцветена е нощта!
От неона заглождява,
една сълза разголена изплува!
От окосеното сено
в леглото ми,
по ноздрите ми е стипчиво!
Безсолна и безчувствена лежа!
Спохождаш ме...!
Усещам ти дъха!
От недокосване - събуждам се!
Денят в неспокойствие ме зажаднява!
В оранжево!
Искрящо-слънчево ме отрезвява!

25.09.2007г.



© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??