10.02.2021 г., 8:25 ч.

Сънувана мечта 

  Поезия » Любовна
358 0 0

Сънувана мечта

 

 

В съня си тази нощ те пожелах.

Косите ти целувах и гърдите!

Ръцете ми играеха си с тях,

насладата гореше във очите!

 

Ти бе за мен мечта недостижима

като сън, във който тук дойде!

Благодаря на Бога, че те има,

че вля живот във моето сърце!

 

А аз те търсех. Нощем те желаех!

Исках да те виждам през деня!

Ще те срещна ли, това не знаех!

Исках го със цялата душа!

 

Ти дойде в съня ми, заплени ме!

С твоята любов ме окова!

Аз дори не зная твойто име,

но красива е със теб нощта!

 

 

Обичам те каквато си, такава!

Искам да си винаги до мен!

Искам да си с мен дори накрая!

Да си с мен в последния ми ден!

 

02.02.2021 г.

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??