25.09.2013 г., 19:52 ч.

Сънуване-преработено 

  Поезия » Философска
295 0 0

Сънуване-преработка

 

 

Нощта напира през стъклата…

Край мен  е нощна тишина…

Понасям се  във небесата,

Над най-красивата страна!..

 

О, аз съм по-бръз от ракета,

Надбягвам звук и светлина

И съм… в Галактиките непревзети…

Със най-мечтаната мечта!

 

Щастлив съм  като първовлюбен!

И мойта радост няма край!...

Като Щастливица възлюбен,

аз имам вече своя Рай!

 

Не знам защо и как съм стигнал…

Проскърца моето легло!

След туй до утрото  не мигнал,

Разбрах, че сън е туй било!...

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??