5.07.2008 г., 7:53 ч.

Сънуваш ли 

  Поезия
854 0 1



                     Сънуваш ли?
                     На сребърните криле на нощта аз пристигам
                     и в лунен отблясък
                     красива, в твоя сън се откривам!

                     С трепета
                     на звезди срамежливи те будя
                     да танцуваме
                     по дансинга "Млечен път" лудо!

                     А после, седнали на лунната пътека,
                     слушаме морето как разказва
                     за старата, прастарата любов,
                     която в нощ като тази се ражда!...

© Галина Пенкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??