1.10.2008 г., 15:57 ч.

Съня... 

  Поезия » Друга
586 0 7
Докоснах с ръка есента,
погалих с усмивка света,
дарих на живота деня,
превърнах във струна съня...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??