12.06.2009 г., 9:36 ч.

Сънят е кратък 

  Поезия » Любовна
451 0 2

На Б.
 
Сънят е кратък.
Само миг,
когато ужким се отдалечаваме.
Минаваме през три врати
и пет огледала,
през седем зали
и през девет коридора,
през улици и през площади,
през летища,
през гробища и болници,
през образи на хора,
през малкото останало
и през самите нас,
за да се срещнем
все пак в края му...

© Наследник на Куфара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??