8.11.2011 г., 13:57 ч.

Сънят на един напушен dentist 

  Поезия » Хумористична
1021 0 10

Принц - като луд! И в хормони облян

там, сред тълпата на бала.

Чудна красавица в бяло съзрял

и взел, че забравил морала.

 

В тъмната доба пресрещнал я той

и смело към нея "залитнал"-

да я целуне, преди някой друг

ласките да му отмъкне.

 

Чужда "намеса", уви, тя съзряла,

но не от когото си иска,

затуй и шамарът натам полетял и...

зъбът станал жертва на риска.

 

От удар червен, той пресегнал с ръка -

от втори лице да опази,

без да види обаче, че идват накуп

нейните лични гавази*.

 

Преди втора "доза" да глътне на екс,

принцът уста си отворил

и смело изрекъл заветни слова,

които отворили двори:

 

- Момчета, недейте! Дано ви склоня -

година ще влизам в... устите.

Без лев! А и пломбите ще подменя...

недейте отново налита!

 

Орален съм доктор - известен в града,

пък кви пациенти си имааам...

Затуй днес ви моля на колена

да спрете! Пък аз обещавам!

 

Те главите почесали, спрели за миг,

пък после с колите отпрашили.

Разнесъл се гръм изведнъж. Ох, дали

случайно не са се  потрoшили!?

 

* * *

 

Не били гавази - сънувал е той,

шумът пък - от чашата стрoшена,

че "на педал" явно бил е, пък после заспал

след... цигара табу изпушена!

--------

  гавази* - телохранители, пазачи

 

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??