Чакай ме, днес на Аравака,
Аз за там ще взема влака.
Да ме чакаш мила, моя!
Да прехвърлиш нещо твоя.
Ще закупя два билета
За мене и за моята Камила.
Тя без мене неможе...
Толкова е красива, мила.
В някой хотел се настани.
Пари за връщане ми приготви.
Аз обичам те, това се знае.
Искам и Камила да ме опознае.
Искам да те разведа.
Как ли да те подведа?!
Няма да те взема с мен.
Имам аз голям харем.
Любовта е за ден до два.
Прекрачи ли тя моята врата.
Ти недей да се тревожиш.
И внимавай да не се изложиш!
Е, ако решиш накрая
Напиши ми SMS да зная.
Да приготвям ли багажа?
Или усети камуфлажа?
© Мария Николова Всички права запазени