24.03.2009 г., 19:43 ч.

Сърце 

  Поезия » Любовна
733 0 2

Където имаше мрак,

сега светлината царува,

където имаше болка,

сега радост сърцето вълнува.

Някога "слаба"

ти ми даде сила,

благодарение на теб разбрах какво е да съм жива!

Толкова дълго чаках...

копнеех да се случи чудо.

Бленувах...

и лицето ти непрестанно сънувах.

С нетърпение чаках този ден,

когато ще се срещнем и ще си до мен.

Ти си всичко, което желая,

ти си всичко, за което мечтая!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??