21.08.2009 г., 0:42 ч.

Сърце 

  Поезия » Любовна
555 0 0

Защо си мислиш, че ще бъда с теб,

ако не ме обичаш?

Защо си мислиш, че те искам,

ако не си най-доброто за мен?

Не си губя времето и не си пилея

чувствата напразно.

Всичко е с замисъл потаен,

криещ се в аромата ми ухаен.

Не съм за сто мъже, нито за хиляди ръце.

Не желая всеки и комплекси не избивам.

Грижа се за себе си и щастие дарявам си.

Мъчно стане ли ми с теб, значи не си за мен.

Само любовта ти отправена към мен,

теб, живота и света,

 може да бъде ключът от твоето към моето сърце.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??