Защо си мислиш, че ще бъда с теб,
ако не ме обичаш?
Защо си мислиш, че те искам,
ако не си най-доброто за мен?
Не си губя времето и не си пилея
чувствата напразно.
Всичко е с замисъл потаен,
криещ се в аромата ми ухаен.
Не съм за сто мъже, нито за хиляди ръце.
Не желая всеки и комплекси не избивам.
Грижа се за себе си и щастие дарявам си.
Мъчно стане ли ми с теб, значи не си за мен.
Само любовта ти отправена към мен,
теб, живота и света,
може да бъде ключът от твоето към моето сърце.
© София Русева All rights reserved.