14.02.2009 г., 15:46 ч.

Сърце - магия 

  Поезия » Любовна
526 0 0
Понякога сама

изтръгвам сърцето си...

и го захвърлям - то

да се бори с болката.

А аз се чувствам

горда и оцеляла!


Понякога сама

събирам парчетата -

и топли, и студени,

а топлите са  все по-малко.

И аз се чувствам... жалка!


Понякога сама

го карам да бие

и от късчетата топлина

разпалвам огън.

Тогава се чувствам... ЖИВА!

Сърце! Ти си магия!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??