16.09.2019 г., 8:55 ч.

Сърце обича 

  Поезия
347 0 0

сърце
обича

 

с
любов
девича

 

и
необятна

 

и
благодатна

 

.............................

 

любов
не е ли

 

сълза
се стели

 

в тъга
сърце е

 

и в скръб
пустее

 

.............................

 

но теб те
има

 

любов всесилна
сърцекърмилна

 

и
несломима

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??