17.09.2007 г., 9:08 ч.

Сърце от лед  

  Поезия
670 0 0

Мислиш, че не ме боли,
напротив: болката е в мен.
В очите ми няма сълзи
и погледът ми е студен.


Така ще бъде занапред,
омръзна ми от твоите лъжи.
Омръзна ми и от самия теб,
слагам край на всичките игри.


Без жал разби сърцето ми,
беше единствен в този живот.
Далеч една от друга са душите ни,
за теб не съществува думата любов.


Няма да видиш огромната тъга,
в стаята нахлува самота.
Илюзия е всъщност радостта,
но така ще бъде от сега.


Нямаш място в моя ден,
ще бъда също като теб.
Мъката ще е далеч от мен,
а сърцето ми ще е от лед.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??