10.06.2005 г., 23:44 ч.

Сърце под маска 

  Поезия
926 0 0
Нуждая се от твоята целувка
както цветето от вода.
Без теб животът е преструвка.
Аз чакам те в нощта. Ела!

Ти си балсам за моите рани.
Твоите устни, червени като рози и уханни-
действат като наркотик за сетивата ми.
Вечно в твой плен е душата ми.

Колко много те обичам, не знаеш.
Как страдам за теб всеки час.
Едва ли някога ще узнаеш,
че на теб отдадох живота си аз.

Моето сърце е сърце под маска,
което копнее за твоята ласка,
но се страхува да ти признае,
за да не остане само,когато узнаеш.

© Стела Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??