24.10.2018 г., 8:13 ч.

Сърце Резервно 

  Поезия » Любовна
530 0 0

1.Любов е чувство съвършено,

само с теб успял съм да изпитам.

С теб през нея минах,

без да ме сърце боли.

Погледа ти срещам,

щом си ми в скута,

гледам красивите черти.

 

2.Стрелата твоя е при мене,

по връха със магия нежна,

нявха уцелила моите гърди.

Сещам чувството велико,

целувка помня съвършена.

Мигът е за мене вечен,

живян в няколко момента.

 

3.Сърцето ми се с теб изпълни,

изпълни се като за две.

Сглобих в мечтите си резервно,

да се изпълни с твоите звезди.

Магията на чувство нереално,

от сапфирените ти очи.

 

4.Красива повече от всички,

разумна с мъдрост в младостта.

Без облаци е в нощта небето,

виждам сред всички твои и моите звезди.

По пътя нежен ме поведе,

истински е този път.

 

5. Гледам те пак в очите,

гледам те, и сърцето виждам си. 

В плен на личното ти съвършенство,

истинска наслада без край струи.

Невидими стичат се сълзите,

аз съм теб, на живота в нежното море.

© Георги Сираков Всички права запазени

Истинско чувство.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??