Добротата- нежно цвете
на ръба на пропастта,
от злини го опазете,
за да е красив света!
Мисля си, че добротата
може да спаси света,
за да има на Земята
слънце, радост и цветя.
Щом не можеш да обичаш,
да изпитваш доброта,
празни думи и лъжи, ти щом изричаш,
БЕЗПОЛЕЗЕН СИ В СВЕТА...
© Трънливко Бодливко Всички права запазени