14.07.2018 г., 20:54 ч.  

Сърцето 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
557 1 1

Сърцето боли ме ,да гледам това.
Да гледам смъртта в неясна мъгла.
Мъглата неясна ,а в теб тишина.
Пробаждаш сърцето ми с тънка игла.

 

Сърцето боли ме ,да гледам в теб.
Да гледам невзрачния ,тъжен портрет.
Портрета невзрачен ,а тялото лед.
Изтри спомена за добрия човек.

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??