14 июл. 2018 г., 20:54  

Сърцето 

  Поэзия » Любовная, Оды и поэмы
616 1 0

Сърцето боли ме ,да гледам това.
Да гледам смъртта в неясна мъгла.
Мъглата неясна ,а в теб тишина.
Пробаждаш сърцето ми с тънка игла.

 

Сърцето боли ме ,да гледам в теб.
Да гледам невзрачния ,тъжен портрет.
Портрета невзрачен ,а тялото лед.
Изтри спомена за добрия човек.

© LeonaXIII Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??