Jul 14, 2018, 8:54 PM  

Сърцето 

  Poetry » Love, Odys and poems
558 1 1

Сърцето боли ме ,да гледам това.
Да гледам смъртта в неясна мъгла.
Мъглата неясна ,а в теб тишина.
Пробаждаш сърцето ми с тънка игла.

 

Сърцето боли ме ,да гледам в теб.
Да гледам невзрачния ,тъжен портрет.
Портрета невзрачен ,а тялото лед.
Изтри спомена за добрия човек.

© LeonaXIII All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??