2011-07-13
Веднъж душата попитала сърцето:
„Защо винаги си с мен - и в добро, и в лошо…?”
Сърцето се замислило,
но въпреки трудния въпрос
дало изчерпателен отговор:
„Защото без мен и тялото си
не си за никъде – ако ни нямаше нас,
ти нямаше да можеш да живееш…
а ако не живееш, не чувстваш!”
© Донка Красимирова Всички права запазени