17.09.2020 г., 23:59 ч.

Сърцето излекувай в любов... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
460 1 2

Сърцето излекувай в любов...
 

Остави кошмарите назад,

вземи само уроците от тях,

погледни светлината как те обича, 
протегне ръка, обичай и ти...

Върни се когато беше дете.

Прегърни го и не го забравяй.

Бъди себе си, като дете!

В сънищата и в мечтите е то.

В спомените и бъдещето.

Но то те обича и сега.

Сърцето не ще те предаде!
Не го разбивай в забвение.

Простило е грешките ти.

Излекувало е раните ти...

Камъните по пътя е вдигало.

Живота ти в него тупти.

Прощава на теб и на другите от теб,

окрилява те и ти дава мир.
Всяка болка с теб ще изтърпи!

Излекувай го в извор от любов..

Направено от любов и доброта.

В него носиш щастието.

В него тъчеш вяра и надежда.

В него обичаш себе си и другите.

Остави кошмарите назад,

вземи сърцето си с теб,

усети светлината как те радва, 
протегне ръка, радвай и ти...

Продължи пътя си смело напред!

Бъди себе си със сърцето си!

Свободно и достойно да летите.
И обичай, обичай, обичай...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??