29.12.2007 г., 7:55 ч.

Сърцето ми  

  Поезия » Любовна
546 0 2
Глутница диваци
разкъсаха сърцето ми.
Разделиха си
равни парченца,
както се дели портокал.
Равни малки парченца...
и ги разграбиха за секунди.
Дъвчеха бавно,
а капчици кръв
се търкаляха страховито
по пресъхналите устни.
Лакомо ги облизваха
и идваха за още.
Глутница диваци
молеха за парченце
от сърцето ми.
А най-кроткият човек
стоеше встрани от тях,
галеше душата ми
с най-топлите ръце
и знаеше, че го обичам.

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??