3.05.2012 г., 13:44 ч.

Сърцето ми 

  Поезия » Любовна
1270 0 10

Сърцето ми те иска безпощадно.

Звездите шепнат името ти в мрака.

А устните ми пак те търсят жадно

и дланите ми допира ти чакат.

И мислите ми литват като птици,

към твоите, зачерквайки нощта.

Притварям бавно своите зеници...

И тази нощ без тебе ще заспя.

И тази нощ отново ще сънувам

очите ти, цвета им на море,

и тази сутрин пак ще се събудя,

тревожейки се бил ли си добре,

тревожейки се мислиш ли за мене,

забравяш ли ме в нечии очи...

А нощите са толкова студени,

когато си далече и мълчиш...

А слънцето пълзи по небосклона,

нехаейки за мислите ми, бавно.

А аз посягам пак към телефона.

Сърцето ми те иска безпощадно.

 

 

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??